Lätt överkörd mammakropp

Publicerad 17.02.2017 kl. 10:10

Alltid något M A G I S K T med fredagar tycker jag. Helt enkelt en helt underbar dag. Denna fredag har vi dessutom roligt och mysigt program, så den avviker lite mot våra vanliga fredagar då vi oftast brukar vara bara hemma och mysa och hålla en riktig hemmadag. Vi startar dagen hemma under förmiddagen och som bäst sover LillBjörnen, William leker med sina nya fordon han fick av mommo sin igår och jag har hunnit både med dusch, lillebrors mat kokar på spisen och sitter nu och dricker en lätt smoothie. Fint!

Vid lunch tider ska vi bege oss mot min svägerska för lunch (lyx att bli bjuden!) och så ska kusinerna få små greja med varandra då de är vakna en gång tillsammans. Mot kvällen kommer killarna att få fara ner till famo & fafa och jag och min man ska ut på dejt! ;) Uhh, inte illa! Egentligen ska vi till Seminarieskolan för att titta på "En skam för Sverige 2", men vi passar självklart på att fara ut och njuta av go mat innan också! Snacka om lyx fredag, behöver laga varken lunch eller middag - ibland har man det extra bra!

Dessa lyxdagar behövs ibland. Igår skrev jag ju om hur konstigt trött jag var och då den där vanliga energin aldrig kom under dagen utan jag gick på sparlåga, började jag spekulera vad i all världen jag egenligen har ihop med mig. Visst, det är klart att vissa dagar har man kanske mindre energi än andra eller helt enkelt sämre humör o.s.v. Men läget var inte så igår, jag ville men kunde inte. Då jag började fundera lite bakåt i dagarna vad jag gjort, kom jag fram till att igårkväll brände jag av 7e passet på 6 dagar. Inte helt konstigt att kroppen var som om en ångvält skulle kört över den och man var rätt trött, en vilodag hade liksom totalt uteblivit! Trots att både lördagens och tisdagens pass var lite lugnare och mera "halvt om halvt", blev det ändå en fysisk påfrästning och ingen total vilodag. Dessutom har jag buffat syskonvagn & vanlig vagn om dagarna, tagit vara på de fina soliga dagarna... Summa sumarium - en mammakropp (ja i alla fall min, haha) behöver en total vilodag ibland! Det kunde jag lätt konstatera efter dessa dagar. :) Egentligen vet jag förstås redan detta, meeeeen det blev lite tajt att hålla en helt vilodag denna vecka, hann liksom inte... Då det lilla jag jobbar nu handlar om just detta - träning. :) Och jag njuter!

Så, idag ska jag njuta av en vilo fredag från början till slut.<3 Hoppas ni också får en fin fredag på alla sätt och vis!

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver?

Tessi
 
Den där energiska tvåbarnsmamman 
som är utbildad till både Idrottsledare & Barnträdgårdslärare & har en fin balans i sitt liv på landet med sin familj. 
 

Även utbildad till Mamma Boot Camp instruktör och har helst 10 bollar i luften, då fungerar jag som bäst. Bildade därmed min egna lilla träningsfirma sommaren 2015 som går under namnet Tessiträning, under det kör jag alla mina jumpor och eventuella träningsprogram för er.

Förutom vi fyra i huset har vi också en bondkatt och en rottweiler.

 
Välkomna !